TURCI ODVODE NAJVEĆE ZVEZDINO IME: Ljubimac Delija pred odlaskom sa Marakane!

Autor:

Sport

23.08.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako pišu turski mediji, beogradska Crvena zvezda bi mogla da ostane bez jednog od najboljih igrača u timu i svakako najvećeg aduta Dejana Stankovića - Aleksandra Kataija.

Republika

Foto: Starsport

Kataija želi šampion Turske

Naime, Bešiktaš je zainteresovan za povremenog srpskog reprezentativca.

Šampion Turske traži pojačanja za nastup u Ligi šampiona, međutim i dalje nema navoda koliko je spreman da ponudi za transfer iskusnog Srbina.

Podsetimo se, Katai je sa Zvezdom produžio ugovor do leta 2024. godine, ali nakon eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona, pretpostavka je da su crveno-beli spremni da ga prodaju za razumnu sumu.

Katai čak i nije jedini nosilac igre crveno-belih koji je interesantan stranim klubovima. Već nedeljama se spekuliše o sudbini Mirka Ivanića koga navodno želi Stiven Džerard u Glazgov Rendžersima.

Moguće je da će sudbina Kataija i Ivanića verovatno biti definitivno rešena nakon revanša Zvezde sa Klužom u Rumuniji (četvrtak, 20.30) u plej-ofu za Ligu Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vojislav ilic

25.08.2021 08:51

Ispod u tekst u Zvezdu dolazi Rosario niko nikad za jega cuo nije a on vec promenio 10-15 klubova i nigde nije uspeo, pa veliko pojacanje Dusko Tosic a on vec ima 40 godina i skoro godinu dana vise ne igra fudbal kao i nedavno prica sa Kolarovim itd i sl. Pitam se da li se oni to rugaju Mitru Mrkeli i njegovim ludim transverima ili se rugaju Crvenoj Zvezdi kao klubu u kome Mrkela radi to sto radi.