ZVEZDA OSLABLJENA PRED KLUŽ: Stanković potvrdio loše vesti!

Autor:

Sport

12.08.2021

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crveno-belih Dejan Stanković potvrdio je da je jedan od najboljih fudbalera njegovog tima Aleksandar Katai pretrpeo strašnu povredu.

Republika

Foto: Starsport

Moraće bez najboljeg. 

Ekipa Crvene zvezde će već narednog utorka odigrati plej-of meč kvalifakicaja za Ligu Evrope. Protivnik je rumunski Kluž a srpski šampion će najverovatnije u tom meču biti znatno oslabljen.

Naime, Aleksandar Katai je na sopstvenu odgovornost igrao u porazu od Šerifa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali nije mogao da izdrži više od 65 minuta. Dejan Stanković je potvrdio da je time ugrozio i svoje zdravlje, pa je mala verovatnoća da će zalečiti povredu do utorka.

Podsetimo, Katai nije trenirao četiri dana pred meč sa Šerifom i ima rupturu mišića od 12 milimetara, tako da mora da miruje kako ne bi bio izgubljen na duže staze.

- Sale nije trenirao četiri dana, imao je povredu mišića, stisao je zube, izdržao je onoliko koliko je mogao. Zahvalan sam mu što je rizikovao da ostane dva tri meseca van stroja - izjavio je Dejan Stanković nakon meča u Tiraspolju.

Nakon ove informacije, ostaje pitanje ko bi mogao da bude zamena? Neće biti iznenađenje ako budemo videli Ivanića po levoj strani, možda čak i El Fardua Bena ukoliko Filipo Falko ostane na desnoj strani, dok su najmanje šanse da od starta zaigra Željko Gavrić koji je proveo malo minuta na terenu ove sezone. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading