STISNUO ZUBE: Katai je meč sa Šerifom odigrao sa velikim otokom i rupturom od 12 milimetara!

Autor:

Sport

11.08.2021

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnjem porazu Crvene zvezde od moldavskog Šerifa u revanš meču trećeg kola, crveno-beli su se definitivno oprostili od Lige šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Katai

Ono što je svakome bilo upečatljivo na pomenutom meču bila je svakako igra Aleksandra Kataija koji je bio daleko od svog nivoa i ispod svih svojih mogućnosti. Međutim postoji razlog i za to. 

Kako prenosi portal Mocart sport, Zvezdin Magiko je rizikovao tešku povredu na ovom meču s' obzirom da je pre meča nije trenirao tri dana zbog problema sa primicačem. 

Naime, Katai je 70 minuta meča sa Šerifom odigrao sa rupturom mišića od 12 milimetara, pokazali su detaljni pregledi u jednoj beogradskoj klinici.

Pored toga Katai je imao hematom i veliki razliveni otok na istom mišiću. Takva povreda, u normalnim okolnostima, iziskuje pauzu između dve i tri sedmice.

I pored toga je stisnuo zube i odlučio da igra najvažniju utakmicu u sezoni koja ipak nije donela ništa dobro crveno-belima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading