OGLASIO SE ZVEZDAN TERZIĆ: Ovo je NEDOPUSTIVO - razočaran sam i kao navijač i kao direktor!

Autor:

Sport

11.08.2021

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije u fudbalu, beogradska Crvena zvezda podbacila je u kvalifakicajama za Ligu šampiona. Crveno-beli su eliminsani u trećem kolu kvalifikacija od moldavskog Šerifa. Nakon poraza u revanš meču, ukupan rezultat iznosio je 1:2 za moldavski tim.

Republika

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Povodom razočaravajućeg ishoda, oglasio se i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić

- Razočaran sam. I kao navijač i kao direktor. Odigrali smo ispod svakog nivoa, nedopustivo je da Crvena zvezda ispadne od Serifa u dve utakmice. Ovo nije bila realna slika vrednosti našeg tima. Imamo grupu izvanrednih igrača i odličan stručni štab ali već dugo ne možemo da uhvatimo pravu formu. Ovo nije poraz kao neki drugi, ovaj će da boli dugo, jer je ulog bio veliki, a mi nismo bili pravi. Imali smo velike ambicije a nismo bili na visini zadatka. Niko od nas - istakao je Terzić.

Prvi čovek crveno-belih izjavio je i da šampion Srbije ne sme da izgleda onako kao što smo sinoć imali prilike da vidimo te i da se traže potencijalna rešenja da se ponovo vrate u pobednički kolosek. 

- Svi zaslužujemo kritike jer Crvena zvezda ne sme da izgleda onako kao sinoć. 
Sada moramo da budemo hrabri i pametni, da se fokusiramo na utakmice sa Rumunskim Klužom i da peti put zaredom izborimo plasman u grupnu fazu UEFA takmičenja. 
Posle toga ćemo da napravimo ozbiljnu analizu da vidimo gde se grešilo i donećemo adekvatne odluke. Crvena zvezda se neće sakrivati iza objašnjenja ni zbog sebe ni zbog armije vernih navijača, već će kao i uvek tražiti rešenja, da zaigramo onako kako Zvezda zaslužuje i budemo tamo gde pripadamo, a to je društvo najboljih
- zaključio je Zvezdan Terzić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading