"OVA ŽENA NE ZNA O ČEMU GOVORI"! Ričard Grenel brutalno odgovorio Mariniki Tepić: "IZLEĆE SA ZAKLJUČCIMA, NAMA SU POTREBNI OZBILJNI POLITIČARI"!

Autor:

Vesti

10.05.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužno je što ona ne veruje u suverenitet svoje zemlje, istakao je Grenel.

"OVA ŽENA NE ZNA O ČEMU GOVORI"! Ričard Grenel brutalno odgovorio Mariniki Tepić: "IZLEĆE SA ZAKLJUČCIMA, NAMA SU POTREBNI OZBILJNI POLITIČARI"!

Foto: ATA Images, Wikimedia/Office of the Director of National Intelligence

Politika

Bivši američki diplomata i izaslanik Bele kuće za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel reagovao je na izjavu Marinike Tepić.

 

 

- Ova žena ne zna o čemu govori - naveo je Ričard Grenel na društvenoj mreži X i dodao:

- Nije upoznata uopšte. Izleće sa zaključcima posle jednog odslušanog intervjua. Nama su potrebniji političari koji su ozbiljni u pronalaženju činjenica nego oni koji govore bez prethodnog znanja.

- Činjenica je da je ideja bila da svaka zemlja istraži sumnjive kriminalne radnje i da reaguju interno - ne kroz međunarodne sudove u svojim zemljama, već u Srbiji.

- Tužno je što ona ne veruje u suverenitet svoje zemlje -  zaključuje Grenel.

Marinika Tepić je za opozicioni medij N1 izjavila da je Grenel otkrio kako su Aleksandar Vučić i Hašim Tači dogovorili ukidanje suda za zločine OVK.

Podsećamo, sednicu Odbora Skupštine Srbije za kontrolu službi bezbednosti, na kojoj je poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Igor Bečić ponovo izabran za predsednika, obeležili su rasprava o načinu na koji bi trebalo da radi taj odbor, i tvrdnja o navodnom dogovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića i bivših predsednika SAD i Kosova, Donalda Trampa i Hašima Tačija o ukidanju suda u Hagu za zločine Oslobodilačke vojske Kosova (OVK).

Članica Odbora i poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić predložila je da pred Odbor budu pozvani nekadašnji američki izaslanik za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel i predsednik Vučić zbog nedavnog Grenelovog intervjua koji je vodio sin nekadašnjeg predsednika SAD, Donald Tramp Mlađi.

Ona tvrdi da je Grenel u intervjuu izneo da su on, Tramp, Vučić i Tači ranije „postigli istorijski dogovor koji je podrazumevao ukidanje suda u Hagu za zločine OVK nad srpskim stanovništvom“.

Grenel je ove neistine odmah demantovao.

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading