STEŽU ME PLUĆA, SLOMLJENA SAM! Zlata Petrović progovorila o koronavirusu - KAO DA ME JE NEKO ISPREBIJAO!

Autor: 24sedam.rs

Zabava

26.11.2020

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorila!

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV HAPPY
Zlata Petrović

Pevačica Zlata Petrović odlučila je da se testira na koronavirus, jer je imala simptome koji karakterišu ovaj virus.

Zlata je dobila negativan rezultat, a sada je odlučila da javno prizna kako se oseća.

 

- Malo sam klonula, ali sam dobro. Prekjuče sam se testirala i negativna sam. Stežu me malo pluća i bila sam slomljena. Ležim, pijem lekove, ali sam dobro. Nemam temperaturu, prekjuče sam izvadila i krv i uradila bris i rezultati su pokazali da sam negativna. Imala sam drhtavicu, ali nisam imala temperaturu, i nisam mogla da spavam. Bile su mi hladne i ruke i noge, nisam mogla da se zagrejem, a bilo je toplo. Probudila sam se sa mučninom i bolovima u zglobovima, kao da me je neko isprebijao - rekla je Zlata.

- Tužna sam. Ovo na mene strašno utiče. Mnogo je ljudi koje poznajem koji su bolesni, pa ovaj kolega iz "Amadeus benda" što je preminuo. I svaki dan čujem za nekog i ne mogu da verujem. Vidim da je umro i novinar, dečko od 35 godina, što je strašno. Hoću ja da pobegnem od svega, da razmišljam o nečemu drugom, ali ne mogu da ne osećam tugu. Umrli su mladi ljudi, nije uopšte naivno. Ja bih svoj život zamenila za život neke mlade osobe kad bi to moglo - dodala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading