(FOTO) PUKLA TIKVA! Poznati estradni par RASKINUO VERIDBU: Srbija u neverici!

Autor:

Zabava

08.11.2020

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok za sve!

RepublikaFoto: pixabay.com

Pevačica Saška Janković otkrila je da je raskinula veridbu.

Naime, Saška je istakla da se od producenta Marka Nikolića razišla početkom ove godine, a sve do sada nije se oglašavala.

– Svako je nastavio svojim izborima i putem, naravno sporazumno. I to je to. Raskinuli smo veridbu i nismo više zajedno – rekla je Saška iskeno za “Mondo”.

 

 

Iako su mnogi na ovu ljubav polagali velike nade, kraj je ipak bio neminovan. Nakon što je preživela veliku tragediju kada je ostala bez oba roditelja, mnogi su mislili da je Saška konačno pronašla svoj mir, međutim istina se pokazala u drugačijem svetlu...

 

 

 

– Svi ljudi na ovom svetu teško podnose te stvari. Smatram da sam radom na sebi svih ovih godina postigla da živim sa tim. Ne može to da se dobro ili loše podnosi. To je teška, pa je teška stvar. Jednostavno, ne znam šta me sutra očekuje – iskreno je rekla pevačica.

Da je njihovoj ljubavi kraj, moglo se naslutiti i putem Saškine „Instagram” objave u kojoj je napisala da nikada ni zbog koga ne treba spuštati kriterijume.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading