(FOTO) RADA MANOJLOVIĆ SE UDAJE?! Objavila fotku u venčanici : ČESTITKE PLJUŠTE SA SVIH STRANA!

Autor: Glas Javnosti

Zabava

13.11.2020

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napokon!

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic

Rada Manojlović iznenadila je svoje pratioce kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u beloj, raskošnoj venčanici.

Došlo vreme za udaju?

Prema pisanju domaćih medija, Radini bližnji smatraju da je sada pravo vreme da se Manojlovićeva konačno skrasi i da ne treba više da čeka već da osnuje svoju porodicu i da se skući u Beogradu! Što se kupovine stana tiče, izvor blizak pevačici otkriva da bi Rada volela da ostane u istom kraju gde sada živi, jer se već navikla na ljude i smatra da dobar komšiluk ne treba menjati.

 

– Rada sa sestrom živi već godinama na istoj lokaciji, pa ne treba da čudi što upravo tu želi da kupi stan! Prosto navikle su se na komšije, na ljude kod kojih idu u kupovinu za kuću i nekako se osećaju neopterećeno, mogu da izađu na ulicu, odu do prodavnice bez da budu skroz sređene, prosto mogu da budu prirodne – kaže za Glas javnosti dobro upućeni izvor.

–Njen otac se nada da će se skućiti u Beogradu, jer su kuću u rodnom mestu kompletno sredili i više nemaju šta da rade ni oko kuće, a ni u kući! Ona je svom ocu poklonila i svoj stari automobil kada je kupila novi, pa se može reći da ih je potpuno obezbedila. Njegova najveća želja je da vidi svoju ćerku u beloj venčancici i da mu rodi unuke, kada se to desi niko srećniji od njega neće biti – dodao je izvor.

Rada se često šali na svoj račun, pa je tako i ovog puta na svom Instagram profilu objavila fotografiju, gde je obučena u venčanicu i čeka svog dragog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading