Familijarno na okupu: Ražnatovići i Rodići zajedno uživaju na Kipru!

Autor:

Zabava

26.10.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović sa sestrom Lidijom odmara se u vili na Kipru, a pridružile su im se i njena prija Danijela Rodić, zajedno sa Bogdanom.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ceca Ražnatović

Ceca je s pratiocima na društvenim mrežama podelila delić atmosfere i pokazala kako uživa u izlasku u restoranu s malenim Željkom.

Njih tri su u opuštenom izdanju, bez šminke, izašle zajedno, a Željko je spavao dok su nazdravljale. Sudeći po osmesima i zapisima koji su osvanuli na Instagramu, provod je bio sjajan, a u jednom trenutku Ražnatovićeva je poručila: "Mi malo u izlasku na 30 stepeni".

Foto: instagram.com/printscreen

Pre samo nekoliko nedelja Ceca je istakla da jedva čeka da dovede Željka na Kipar jer joj je mnogo nedostajao dok je boravila na odmoru bez njega, a nakon što su Ražnatovići izvadili bebi pasoš, njena želja se ispunila.

Foto: instagram.com/printscreen

Da su porodice Ražnatović i Rodić u odličnim odnosima, može se zaključiti po putovanjima i proslavama na kojima se trude da budu zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading