Sramota: Lunu i Slobu ne ostavljaju na miru, evo kako im smeštaju aferu!

Autor:

Zabava

25.10.2020

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković su presrećni otkad su saznali da će postati roditelji.

RepublikaFoto: Instagram/Youtube
Sloba i Luna

Međutim, izgleda da nekima smeta njihova sreća, pa bi sa novom aferom na društvenim mrežama, želeli da im skinu osmehe s lica.

Ovog puta, neki za svoj plan koristi i lažni profil Slobe Radanovića.

Naime, takozvane “detelinarke”, odnosno, oni koji su nekada podržavali vezu Slobe i Lune, očigledno su napravili Slobin lažni profil i sa njim lajkovali novu Luninu fotografiju na “Instagramu”, a sve kako bi ponovo provocirali Marka Miljkovića.

– Samo da pitam Marka Miljkovića crkava li ti se od muke? – glasila je objava u kojem jedna “detelinarka” ističe kako je Sloba lajkovao Luninu fotografiju i da bi zbog toga Marku trebalo da bude loše.

Foto: instagram.com/printscreen

Međutim, Markova podrška je brzo razotkrila da je Luninu fotografiju lajkovao lažni profil Slobe Radanovića i da Sloba uopšte veze nema sa ovom situacijom, već je nečija namera da se zapravo Luni “spakuje” nova neprijatna afera.

– Pitajte ove detelinarke, crkavaju li one od muke zbog ovako loše fotomontaže? Pa, bar ste mogli ubaciti čovekovu pravu profilnu sliku. Eee, jadnice moje jadne, niko vas neće. Suha pi**a…. Jbg. šaljem ljubav za vas – glasila je reakcija jedne od stranica koja podržava Markovu i Luninu vezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Roberto

26.10.2020 16:47

A da li beba lici na Gastozza?

kiza

27.10.2020 16:05

@Roberto - Dešava se.