Toma i Paula priznali da se vole, pa se ljubili, a sada i stigla PORUKA OD NADEŽDE!

Autor: Alo.rs

Zadruga

25.10.2020

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema nameru da se bavi bivšim partnerom

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma i Paula

Toma Panić umorio se od uloge vernog muškarca posvećenog svojoj nevenčanoj supruzi Nadeždi Biljić i sedmomesečnom sinu Longu i javno je priznao da je zaljubljen u cimerku Paulu Hublin.

Nevernog Tomu ljubavnica je navela na ovakav potez zapretivši da će ga ostaviti ukoliko nastavi da krije njihovu ljubav i ne prizna da je do ušiju zaljubljen u nju.

- Paula i ja smo zahtevali zadatak da se ljubimo i mazimo pred svima kako bismo pravili rijaliti priču samo da bismo nekako uspeli da se operemo od emocija koje smo imali jedno prema drugom. Svestan sam šta smo napravili i da sam izgubio Nadeždu, ali pred svima priznajem da sam zaljubljen u Paulu i da nisam uspeo da se obuzdam. Ne zanima me šta će ko reći, sin mi je previše mali da bi bilo šta osećao i znao. Nadežda je patetična i pokušava da izazove sažaljenje, pa zato i priča da Longo reaguje na njeno loše stanje, tugu i suze. Paula mi je devojka, neka sam najgori - istakao je Panić i pokrenuo lavinu uvreda svojih cimera koje je još više pogoršao bezosećajan stav njegove ljubavnice Paule.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Nadežda Biljić

- Kada bih rekla da mi je žao deteta ili Nadežde, slagala bih. Nemam empatiju prema ljudima koje ne poznajem, a to dete je previše malo. Verujem da je napolju haos, ali imam emocije prema Tomi i gledam samo sebe i šta mi odgovara. Ostaćemo u ovome, ma šta vi o tome mislili. To je naš a ne vaš život i baš me boli uvo što to osuđujete - izjasnila se zadrugarka.

Iako slomljena, Nadežda je odlučno rešila da stavi tačku na odnos sa nevenčanim suprugom, pa kratko prokomentarisala javnu preljubu.

- Rešila sam da okrenem novi list, krenem svojim putem i ostanem fokusirana isključivo na svog sina. Neka im je sa srećom - rekla je Biljićeva za „Alo!“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading