Anja se predstavlja kao vukovac: Zvezda Instagrama se izblamirala za medalju, evo kako piše naziv ove društvene mreže!

Autor:

Zadruga

25.10.2020

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Todorović, aktuelna učesnica četvrte sezone "Zadruge", ušla je u rijaliti kao zauzeta devojka u vezi sa Jovanom Cvijetićem Cveletom, a onda su juče raskinuli definitivno, a to govori i činjenica da je pitala ostale zadrugare da bude sa njima u budžetu, kako bi se skroz distancirala od njega.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Anja Todorović

Međutim, od starta je Anja ne meti osude jer je objavljivala fotošopirane fotke na Instagramu,a onda kada je ušla u Imaginarijum svi su komentarisali njen izgled, te da uopšte ne izgleda kao devojka koja se predstavlja.

Takođe, Anja je tvrdila jednom prilikom da je bila Vukovac u školi, ali sada je isplivala fotka koja je šokirala sve fanove koji prate rijaliti program, te su je žestoko osudili:

Fotka koja je objavljena na društvenoj mreži Fejsbuk, pokazuje jučerašnju situaciju kada su Anja i Cvele raskinuli, iza nje je napisan naziv njenog Instagram profila, samo što je Anja umesto Instagram, napisala Instangram, a komentari su se samo ređali:

RepublikaFoto: Printscreen
Anja Todorović

"Ne zna se šta je žalosnije, ili njena nepismenost ili mi što gledamo", "A kaže da je bila Vukovac", "Bitno da je napisala"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading