NENAD ALEKSIĆ ISPROZIVAO ĐOGANIJEVU: Luna je bolesnica, blokirala me zbog Kije!

Autor:

Zabava

30.07.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša priznao je da ga je Luna Đogani blokirala na društvenoj aplikaciji Instagram zbog toga što je snimio pesmu sa Kristinom Kijom Kockar. Popularni reper pobednicu "Zadruge 2" nazvao je psihički nestabilnom jer se ponaša nezrelo i nenormalno za svoje godine, ali i za nekoga ko želi da bude zvezda i da pravi muzičku karijeru bez pokrića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša

Naime, Ša je bio gost u emisiji "Amidži šou", gde je pričao o saradnji sa Kijom u duetskoj pesmi "Pazi flow", koja je već neko vreme druga u trendingu na Jutjubu. Ta saradnja se, kako reper tvrdi, nije dopala ćerki Anabele Atijas, pa je poludela i otpratila Ša sa Instagrama.

- Mi smo bili super. Imali smo odličan odnos dok sam bio u "Zadruzi". Bio sam uz nju, podržavao sam je. Nikada nisam rekao ružnu reč za nju, kao ni ona za mene. Onda sam ugovorio saradnju sa Kijom i tada me je Luna momentalno obrisala sa Instagrama. Zašto Luna nije prva pozvala da snimimo pesmu? Nego je radila sa Cvijom, sa kojim nisam u dobrim odnosima. Ona se pogubila i ne zna šta radi. Žao mi je, ali tako neće daleko dogurati - rekao je Ša na račun nekadašnje prijateljice, a onda je, kada su se kamere pogasile, osuo paljbu po Luni.

Nenad: Nju više ni mama ne podržava, pritom, devojka nije psihički stabilna

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

- Ona nije normalna devojka. Propala je na svim frontovima i stvarno ne znam koga zanima Luna Đo? Nju više i mama ne podržava i nije išla da je sluša kada je negde pevala. Sramota me je da se dovodim u kontekst sa njom. Kija ima dostojanstvo, ima taj faktor za scenu. Ume da peva, ume da se ponaša, dok ova mala ide u sunovrat. Prodala je dušu za malo para. Ona je sramota, bre, pritom, devojka nije psihički stabilna - rekao je Ša u razgovoru s nekoliko učesnika emisije.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Lunom kako bismo čuli njenu stranu priče, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke do zaključenja broja.

 
Foto: Promo foto

Mimi: Sudarila sam se sa mužem, pa mu platila odštetu

Mimi Jestrović, supruga nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Srbije i Crne Gore Nenada Jestrovića, platila mu je odštetu jer mu je čuknula kola.

Ona kaže da je automobilom greškom udarila supruga, koji je vozio ispred nje.

- Vozili smo automobile jedno iza drugog, ja sam se opustila jer je on bio iza mene, udarila sam ga otpozadi, nije bila velika brzina, ali je bilo stresno zbog kičme i svega. Malo je falilo da zovemo policiju, ali smo se dogovorili da mu ja to finansijski nadoknadim, a da ne zove policiju. Uz to, svašta sam mu obećala za večernju zabavu u četiri zida - ispričala je Mimi pred kamerama Pinka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Karić: Ivana je bila sa mojim neprijateljem

Nekadašnji učesnik "Zadruge 3" Stefan Karić dobio je pitanje od voditelja Ognjena Amidžića da mu konačno prizna zašto je raskinuo sa starletom Ivanom Šopić. Karić je odlučio da bude iskren, te otkrio šokantne detalje.

- Nije tata uticao. Ovako je najbolje za nas, pravio sam neke filmove u glavi, bila je sa momkom koji meni smeta, da kažem, neprijateljem. Neka bude da nismo u dobrim odnosima. Sada nismo ni u kakvom odnosu, nažalost - odgovorio je Stefan i dodao:

- Nisu neka dešavanja koja su se dogodila u "Zadruzi" uticala na to, nego neke druge stvari.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Brendon pokazao sveže rane od operacije

Branislav Radonić Brendon rešio je da šokira sve pokazavši ožiljke od najsvežije operacije koju je imao na očima. Naime, on je nedavno imao operaciju kojom je uradio mačje oči poput Ane Korać, a sada je uživo u emisiji skinuo flastere jer su mu smetali.

- Ovde je veoma vruće, toplo je, a rane moraju da dišu. Treba im vazduha. Osećam se odlično. Meni se dopada. Evo, gledajte rane. Sve za gledanost emisije - rekao je Brendon, koji je ponosno pokazivao sveže šavove na slepoočnicama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srba

30.07.2020 12:53

Šašavi Ša nije više šašav. Opametio se pa govori istinu. Bravo Ša!

Odgovori 13 2
Todor

02.08.2020 06:31

Kija i Ša su maestralno otpevali duet. A Kija sija. Sve je bolja i bolja u pevanju. Vidi se da je vežbala i učila pevanje. I najbolje pevačice uče i dalje pevanje. Nije sramota.