Pevačicin oženjeni verenik Marko šokirao priznanjem: Opet bih ženu prevario sa Andreanom, nemam trunku griže savesti!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zabava

04.06.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić i njen partner Marko Milošević pojavili su se na rođendanu njene koleginice Aleksandre Mladenović, a sve prisutne oduševili su strasnim poljupcima i količinom ljubavi koju su emitovali držeći se neprekidno za ruke. Za Srpski telegraf oni su sa širokim osmesima govorili o ljubavi, a Marko, koji je zakonski i dalje u bračnoj zajednici sa ženom koju je ostavio zbog Andreane, odlučio je da prizna da se ne kaje zbog svojih postupaka.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Andreana i Marko

Koliko je Milošević očaran pevačicom, svedoči i odgovor na pitanje da li oseća grižu savesti što je iz braka koji je imao izašao zarad Čekićeve:

- Ne osećam, što se kaže, ni gram griže savesti. Ne kajem se, da opet mogu, uradio bih sve ispočetka. Andreana je stvarno žena mog života i jedina osoba koju stvarno iskreno volim! Osvojila me je osmehom, dobrotom, prija mi njeno društvo, njena energija, to me je najviše privuklo - rekao je Andreanin još uvek oženjeni verenik, a ona se nadovezala.

- Žao mi je što ovakvu ljubav tako pokušavaju da blate. Kada bi znali samo kako je lepo kad se stvarno voli! Naše svađe traju 15 minuta, u javnosti je sve mnogo napumpano. Voleli bismo da fokus bude malo na ljubavi. Ne našoj, na njihovoj. Sreća je stvar izbora i odluke. Neko non-stop kuka i tako mu se i vraća. Ja kada sam počela da malo više slušam sebe, svoje srce, kada sam promenila neke navike i uverenja koja mi ne služe, tad je došlo sve. Promenila sam program, resetovala se i onda je došao on - zaključila je Andreana.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/andreanacekic
Andreana i Marko

Slavljenica Aleksandra Mladenović je blistala dok je dočekivala goste, a od mnogobrojnih poznatih ličnosti pojavila se Kaća Grujić, koja je došla u društvu Tamare Milutinović, Sandra Rešić, Vanja Mijatović sa partnerom, Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom Kolozeus, voditelj Milan Milošević, frizer Stevan Radivojević. Sandra Afrika i trudna Tijana Đurić takođe su bile u restoranu, ali su navele da one nisu tu zbog rođendana, već privatnog druženja.

Andreana je stvarno žena mog života i jedina osoba koju iskreno volim, rekao je Milošević

Proslava je bila održana u srcu prestonice, u prijatnom ambijentu u vlasništvu Jane Todorović, koleginice i Aleksandrine drugarice. Ona je imala samo reči hvale za slavljenicu, koju poznaje otkako se pojavila u "Zvezdama Granda":

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Aleksandra Mladenović

- Aleksandra ima posebnu harizmu i energiju i, hvala bogu, dosta je hitova za kratko vreme izdala. Ono što joj govorim jeste da ne dozvoli da je nešto na ovom svetu promeni, da ostane vredna, radna. Savetujem je da vodi računa o novcu, sve što zaradi, naravno, ako treba, to materijalno da izdvoji, to je nagrada od boga.

Foto: instagram.com/aleksandra_mladenovic_

Aleksandra dobila buket veći od sebe

Kaća Grujić došla je među poslednjima, ali zato privukla najveću pažnju. Ona se pojavila sa ogromnim buketom cveća veličine čoveka od koga nije želela da se odvaja ni kada je trebalo da u crnoj kožnoj odevnoj kombinaciji ispozira foto-reporterima. Aleksandra je dočekala poklon oberučke, pa priznala da je i prethodno veče slavila do jutarnjih časova:

- Malo mi je bilo teško da se spremim jer sam i sinoć slavila. Bilo je divno, pozvala sam najuži krug prijatelja zbog cele situacije oko koronavirusa. Emotivni partner ne znam gde je, nemam ga. Najvažnija mi je karijera, posao, pesma, spremam nešto novo, koga briga da li ja imam muškarca. Bitno je da sam srećna.

Foto: instagram.com/sandra_resic

Stevan: Zaboravio sam poklon, Sandra zapalila dekolteom

Cecin frizer došao je pravo s posla kod Aleksandre, a odmah je ekipi Srpskog telegrafa priznao mali peh.

- Kupio sam joj divne pantalone, ali sam ih zaboravio, ostale su kod kuće, eto - rekao je Radivojević i nasmejao prisutne.

Sa druge strane, Sandra Rešić je oduvala sve prisutne kada se pojavila u dizajnerskoj haljini koja je njene bujne grudi izbacila u prvi plan, ali otkrila je i celu dužinu noge do zadnjice.

- Nisam očekivala da će biti ovako hladno i kišovito - bila je iskrena Sandra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Brka

04.06.2020 08:30

Pevačicin oženjeni verenik? Zar i takav postoji? Kakvi nemoralni likovi.

Odgovori 11 0
Dule Car

04.06.2020 09:25

Nece taj ozenjeni verenik imati ni za vreme koje dolazi grizu savesti tako da...

Vujke

04.06.2020 16:06

A posle će Andreanu prevariti sa nekom drugom ženom.