OVA POZNATA IMENA SU POVEZANA SA UHAPŠENIM MENADŽEROM: Procurile šok fotografije!

Autor:

Zabava

28.03.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o hapšenju Novaka Radina uzburkala je kompletnu javnost.

OVA POZNATA IMENA SU POVEZANA SA UHAPŠENIM MENADŽEROM: Procurile šok fotografije!

Foto: ATA Images, instagram, Dragan Kadic

U Beogradu je pre dva dana uhapšen Novak Radin, poznati estradni menadžer, zbog sumnje da je učestvovao u preprodaji kokaina. U akciji policije pronađeno je oko 50 grama kokaina i oko pola miliona dinara, kao i nelegalno držanje pištolja i municije različitog kalibra. Radin će biti priveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje, nakon čega će biti poznato više detalja o ovom slučaju.

Novak Radin je poznat po saradnji sa velikim imenima domaće estrade, među kojima su Jelena Karleuša, Šaka Polumenta, Andreana Čekić i Vuk Mob. Na svom Instagram profilu često deli fotografije sa ovim poznatim ličnostima, dajući uvid u svoj profesionalni život i saradnju sa njima.

Prate ga brojne poznate ličnosti, pa je jasno da su mnogi šokirani ovom informacijom o njegovom hapšenju i jedva čekaju nove detalje. U poslednje vreme pretežno je objavljivao fotografije sa popularnom pevačicom Andreanom Čekić, pa se pretpostavlja da je sa njom bio posebno blizak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Radin (@novak_radin)

 

Takođe, Novak je prijatelj i saradnik Nenada Aleksića Ša, aktuelnog učesnika Elite, koji je poznat po brojnim skandalima, a pitanje je kako će Aleksić reagovati, kada bude saznao šta se dogodilo u spoljnom svetu.

Nenadova bivša supruga Ivana bliska je sa Novakom, što potvrđuju i zajedničke fotografije, gde je Radin naziva "kumom".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Radin (@novak_radin)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading