KARLEUŠA ČUVA TAJNU O RAZVODU DRAGANE I TONIJA?! Ima informaciju koja otkriva KOMPLETNU ISTINU o njihovom braku!

Autor:

Zabava

28.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića bruji javnost, a njene koleginice se pitaju kakve informacije poseduje Jelena Karleuša.

KARLEUŠA ČUVA TAJNU O RAZVODU DRAGANE I TONIJA?! Ima informaciju koja otkriva KOMPLETNU ISTINU o njihovom braku!

Foto: ST/Dragan Kadić

Vest da se muzička zvezda Dragana Mirković razvodi od biznismena Tonija Bijelića šokirala je region, ali i Draganine kolege. Zorica Marković oboje dobro poznaje i smatra Draganu i Tonija primerom dobrog braka na estradi, te ju je ova informacija ostavila u neverici:

- Ja sam se iznenadila, da mi je neko rekao da Dragana i Toni imaju bilo kakav problem u braku, ja bih rekla da je to nemoguće. Ja ih oboje znam, ne mogu da držim ničiju stranu, žao mi je ako je žena u bilo kom smislu oštećena, ali ne znamo šta je bilo, oni su stvarno primer na estradi bili - počela je Zorica Marković.

Pevačica se, takođe, osvrnula na izjavu Jelene Karleuše na ovu temu, pa je zaključila da ona ima mnogo više informacija o braku i razvodu Dragane i Tonija:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

- Možda Jelena Karleuša nešto više zna, nije ona za džabe to izjavila, sigurno ima neke informacije. Uglavnom kad neko prevari, više su na strani muškarca, nego žena - rekla je Zorica Marković za Republiku.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zorica Marković

 

- Nisam razgovarala sa nekom ženom u poslednje vreme a, da je bila srećna. Problem? Muškarac. Nisam čula za srećnu vezu. Problem? Muškarac koji se ponaša kao kreten. Nisam čula da je nešto opstalo, a da se žena nije ludački mučila i žrtvovala da održi. Koji je bre vama muškarci ku*ac? Samo znate da gledate svoju guzicu, da pravite sranja, da pijete, da glumite napaljene majmune na tuđoj lijani, da vređate i omalovažavate zene, samoživi, umišljeni da žene postoje da vam peru, peglaju, kuvaju, čiste, pu*e, glume psihijatre, dadilje, maserke, garderoberke za vaše pobacane stvari i prijave čarape! Pa, pitam: "Koji vam je, bre, više ku*ac?!"

- Kada žena hoće malo pažnje, onda je smaračica, kad se sređuje onda je ku*va, kad se ne sređuje, onda je svaka druga bolja, kad vam proverava telefon onda je psiho, kad plače ne znate da porazgovarate, nego kao neki orangutani ispuštate glupe zvukove. Kad hoće da joj kupite jebeni poklon onda je sponzoruša a kada vam prebacuje što niste onda imate teoriju da treba da je srećna što vas ima, takve Apolone?!

- Vi više ni ne je*ete kako treba, tačnije, pretvorili ste se u neke lažne je*ače jer samo pričate bajke i pretite, a realnost je poražavajuca! Žene su primorane i da glume pored vas. Za Oskara! Umišljeni da je za vas takve frajere samo Žizel, žene su vam postale meta za istresanje frustracija. Postali ste ženomrsci! I to ženomrsci puni kompleksa i neke potrebe da se nadmećete sa ženama, čak ste i depilirani postali bolje.

- Gej muškarci vašim ženama glume i muževe, i momke, i prijatelje, i rame za plakanje, i nosače, i vozače, jer ste vi strejt potpuno zaboravili ulogu. A, to sigurno nije da umesto žene vidite njen celulit ili si*e, već osobu koja već jeste ili će biti majka vaše dece. I posle se pitate zašto vlada bela kuga? Zato što od vas "sposobnih do moga" biznismena i je*ača ostade samo mit o nekadašnjem muškarcu - napisala je Jelena na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
andrija

29.03.2024 22:07

ma bravo bas tako,al uskoro ce se videti dokle je to sve otislo nece moci da izene nista