Brena imala ogromnu fobiju od ljudi: Krila sam se od svih u toaletu, svi su piljili u mene gdegod da krenem!

Autor: Alo.rs

Zabava

16.02.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena na estradi je 40 godina, a sa svima je podelila momente kada je želela da pobegne od fanova koji su želeli "komadić" omiljene pevačica za sebe.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Lepa Brena

Brena je izjavila da joj je i tekako smetala ogromna medijska pažnja, toliko da je htela da pobegne od svega, pa se skrivala od svih u neobičnim mestima.

- Kada sam želela da pobegnem negde na pauzama na nastupima, ako nema neko mesto da budem sama, ja sam umela da se zaključam u neki toalet i sedim - priznaje Brena i dodaje:

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Lepa Brena

- Sedela sam i po gajbama, i toaletima, i skrivala se po liftovima. To je takav pritisak. Ljudi žele da vas posmatraju. Nije bitno da li će oni sa vama da razgovaraju, nego da pilje u vas, da se "zapiljuju", a to jednostavno crpi energiju. Ja sam prvih deset godina poklonila publici. Nije mi žao, ali je veoma teško da ostanete svoji. Kada vam treba samoća morate da se povlačite - bila je iskrena Lepa Brena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading