VREME DANAS: Sunčano i veoma toplo, temperatura do 32 stepena

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

19.06.2021

05:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se u istočnim i jugoistocnim krajevima očekuju kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom, obilnijim pljuskovima i jakim vetrom u zoni padavina, upozorava RHMZ.

RepublikaFoto: Photo by OC Gonzalez on Unsplash
Foto: Ilustracija

U većem delu zemlje biće toplo s temperaturom od 27 do 32 stepena. U Bačkoj i Sremu pretežno sunčano, u ostalim krajevima promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima.

Ujutro na istoku i jugoistoku, a od sredine dana i u ostalim krajevima mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, severnih pravaca. Jutarnja temperatura od 12 do 20.

U Beogradu pretežno sunčano i toplo. Od sredine dana promenljivo oblačno u pojedninim delovima grada kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 20, naviša oko 31 stepen.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će do 26. juna biti promenljivo oblačno i toplo, do utorka nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, zatim sunčano i veoma toplo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading