SRBI PRVI MAJ "SLAVE" U KOLONI: Nezapamćeni haos na putevima, a ovde je najveća GUŽVA (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.05.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos na putevima za Prvi maj!

SRBI PRVI MAJ "SLAVE" U KOLONI: Nezapamćeni haos na putevima, a ovde je najveća GUŽVA (VIDEO)

Foto: Screenshot

U ranim jutarnjim časovima, saobraćaj je bio umerenog intenziteta, međutim, tokom jutra primećen je znatno pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina. Najveće gužve trenutno su zabeležene na graničnim prelazima Batrovci, Horgoš i Preševo, dok na izlazu iz Srbije u Bugarsku nema zadržavanja.

Stanje na graničnim prelazima

Prema poslednjim informacijama, najveće gužve primećene su na graničnim prelazima Preševo i Batrovci. Na izlazu iz Srbije ka Makedoniji, nepregledna kolona vozila prouzrokuje višečasovno čekanje za prolaz, dok se slična situacija primećuje i na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj.

Pojačan saobraćaj ka turističkim mestima

AMSS je jutros saopštio da se očekuje pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima u Srbiji. Na instagram stranici 192_rs podeljen je snimak na kom se vide kilometarske kolone na ulasku u Vrnjačku Banju, prenosi "Blic".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)


Ovo stanje saobraćaja je rezultat prvomajskog uranka, kada građani Srbije tradicionalno koriste priliku da putuju ka omiljenim destinacijama i provode praznike u prirodi. S obzirom na aktuelnu situaciju, savetuje se dodatni oprez i strpljenje prilikom putovanja, kao i praćenje zvaničnih informacija o stanju na putevima i graničnim prelazima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading