Kanibal ispričao kako je ubio i iseckao prostituku koju je HTEO DA POJEDE!

Autor: blic.rs

Svet

02.05.2018

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanibal Alfred U. (63) priznao je da je u Beču ubio prostitutku iz Slovačke i da je njene unutrašnje organe zapakovao u zamrzivač "da ih kasnije pojede".

RepublikaFoto: pixabay.com
Kanibal priznao da je hteo da pojede prostitutku koju je ubio/Foto: Ilustracija

Istraga je započela pronalaženjem delova torzoa nesrećne žene na dnu jezera. Kasnijom DNK analizom utvrđeno je da je prostitutku ubio Alfred U, koji je i ranije osuđivan zbog napada i seksualnih delikata.

Alfred (63) optužen je da je devojku ubio, iskasapio i rasparčao pre nego što je njene delove tela bacio u jezero. Unutrašnji organi nađeni su kasnije u njegovom zamrzivaču.

On je uhapšen zbog sumnje da je ubio slovačku prostitutku, čije ime nije saopšteno, a zločin se dogodio u njegovoj kući u glavnom gradu Austrije.

Policija i tužilaštvo danas su održali zajedničku konferenciju za novinare na kojoj su objavili da je Alfred U. tokom ispitivanja priznao da je kanibal i da je želeo da pojede delove tela prostitutke.

Priznao da je želeo da pojede delove tela

- Hteo sam da ih probam, ali malo kasnije - rekao je Alfred policajcima i dodao da je prvo isekao delove tela uz pomoć noža i testere u kadi. Onda je, kaže, odlučio da samelje njene unutrašnje organe, da bi mogao da ih smesti u zamrzivač. Ispričao je i da je u svom starom "mercedesu" dovozio rasparčane delove tela do jezera i bacao ih. Žrtvu je, dodao je, upoznao na jednoj od stanica metroa u Beču. Objasnio je policajcima da je odveo ženu kući zbog seksa, a da je nije ubio sa predumišljajem.

- Zamolio sam je da bude fina prema meni, da me ljubi i mazi. Odbila je. Onda sam je čvrsto uhvatio za grudi, a ona je počela da vrišti...Nisam mogao da podnesem te krike. Morao sam da je udavim da bih je utišao - rekao je Alfred.

Samo je hteo da ga žene vole

Alfred U. proveo je ukupno 32 godine u zatvoru. Robijao je od 1984. godine i zbog napada čeličnom šipkom na muškarca i silovanja muškarčeve devojke, kojoj je tom prilikom odgrizao i bradavicu. Policiji je rekao: "Ja nisam loša osoba. Samo sam hteo da me žene vole. Ali nisu dobro postupale prema meni".

Otkrio je i da je ravnodušan zbog ponovnog odlaska u zatvor: "Da budem iskren, bio sam srećniji u zatvoru, nego van njega", rekao je Alfred U.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading