BOLESNIK U ZATVORU: Napao čuvare makazama - trojicu iskasapio!

Autor: Tanjug

Svet

12.01.2018

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Islamski ekstremista, koji je na odsluženju zatvorske kazne u Francuskoj zbog napada u Tunisu i kome preti izručenje u SAD zbog napada 2001. godine napao je makazama i povredio trojicu zatvorskih čuvara.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nemila scena u zatvoru

Zbog incidenta, francuski čuvari danas protestuju i traže smenu upravnika zatvora u kom se incident dogodio, prenosi Rojters.

Čuvari su pored tog zahteva saopštili da nemaju dovoljno ljudstva i resursa da se na bezbedan način obračunaju sa opasnim zatvorenicima.

- Postoji mržnja, ogorčeni su - rekao je član sindikata zatvorskih radnika, misleći na zatvorenike, dodajući da radnici na posao idu zabrinuti da će biti napadnuti, prenosi Rojters.

Napadač je, kako navodi agencija, posetio ubijenog lidera Al-Kaide Osamu bin Ladena u Avganistanu, a na odsluženju je kazne zbog napada na sinagogu u Tunisu kada je život izgubila 21 osoba.

Tražen je u SAD i u vezi sa napadima na "kule bliznakinje" 2001. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading