USPELI SMO DUBLJE DA PRODREMO: Radila reportažu sa svingerima, pa završila u KREVETU sa jednim od njih!

Autor:

Svet

31.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka danskog radija izveštavala o ponovnom otvaranju svingerskog kluba blizu Kopenhagena nakon ublažavanja koronamera, pa se pridružila sagovornicima!

Foto: Instagram
Luiz Fišer

Luiz Fišer, novinarka danske radio-stanice RADIO4, dobila je zadatak da izvesti o ponovnom otvaranju svingerskog kluba blizu prestonice Kopenhagena, koji je počeo da prima goste nakon ublažavanja preventivnih mera protiv koronavirusa, a tokom reportaže rešila je, prema rečima urednice, da "prodre dublje u čitavu priču".

S uključenom opremom za snimanje ona je imala seks s jednim od svingera dok ga je intervjuisala o ukidanju koronamera. Njena reportaža emitovana je protekle nedelje na tom radiju i u njoj se čuje kako Fišerova razgovara s gostima svingerskog kluba, a zatim im se i sama pridružuje u seksu. Slušaoci su mogli da čuju eksplicitne zvuke polnog odnosa nje i sagovornika dok mu je postavljala pitanja.

- Svingerska scena prilično je tajnovita - rekla je Fišerova u intervjuu za list Jilands-Posten, dodajući da je želela da uspostavi poverenje sa ljudima u klubu s kojima je razgovarala.

Prešla granicu

Fišerova je nakon objavljivanja reportaže kazala da su je neke kolege novinari kritikovale da je prešla granicu. Ona tvrdi da je ipak velika većina povratnih informacija koje je radio-stanica dobila bila pozitivna.

Tina Kragenlud, direktorka programa RADIO4, pohvalila je njen angažovani pristup novinarskom zadatku.

- Mislim da je sasvim u redu kad naši novinari eksperimentišu, baveći se novinarstvom na drugačiji način - rekla je Kragelundova za danski list.

Uprava te radio-stanice prethodno je istraživačkoj novinarki dala zeleno svetlo za seks u svingerskom klubu ukoliko to sama bude želela. Kragenlundova je švedskoj televiziji SVT kazala da njena radio-stanica nema nikakvih rezervi prema nečemu tako univerzalnom, kao što je seks. Ona je dodala je da su novinari RADIO4 često i u ostalim izveštajima unosili vlastita iskustva.

- Na ovaj način smo uspeli da prodremo dublje u čitavu priču nego u slučaju da smo bili puki posmatrači - rekla je Kragelundova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gorrn

01.06.2021 05:26

Digo mi se na ovaj tekst :-)