A, KOLINDA DOŽIVELA FRAS! Ava Karabatić stigla i do "Raše tudej": Evo šta o hrvatskoj starleti piše uticajni ruski medij

Autor: Republika

Svet

14.10.2019

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidatura Ave Karabatić za predsednicu Hrvatske zavredila je pažnju ruskih medija - konkretno "Raše tudej".

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Raša tudej piše o kandidaturi Karabatićeve

Na svom portalu ovaj ruski medij obavestio je svoje čitaoce o odluci hrvatske starlete da uđe u trku za izbor predsednika Hrvatske u tekstu pod naslovom: "Bivša plejboj zečica se kandidovala za predsednicu, zalaže se za legalizaciju marihuane i prostitucije".

- Karabatićeva je objavila da se kandiduje za šefa države na svom Instagram profilu i svom ličnom blogu - konstatuje se u izveštaju "Raše tudej".

- Centralna načela njene platforme su povećanje izvoza i smanjivanje uvoza, poboljšanje zaposlenosti mladih, ali i zabrana zabrana abortusa posle šest nedelja. Takođe u njenom programu su i legalizacija marihuane i prostitucije - navodi se u izveštaju ruskog medija.

 

 

Pored toga "Raša tudej" citira i Avinu objavu o kandidaturi.

- Odlučila sam da se kandidujem za predsednicu. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više da gledam loše stvari koje se dešavaju u mojoj zemlji - citira se u izveštaju.

Sve je propraćeno i "vrućim" fotografijama sa njenih društvenim mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading