Uhapšen član ozloglašenog barskog klana

Autor: CDM

Svet

22.11.2019

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgorička policija uhapsila je 21. novembra na Zabjelu pripadnika barske kriminalne grupe Marka Gojčevića (30), saopšteno je iz Uprave policije.

RepublikaFoto: youtube.com/ TV1 HD
Foto: Ilustracija

Kod njega je pronađen pištolj u ilegalnom posedu sa uklonjenim fabričkim brojem i metkom u cevi.

Policija je blokirala Zabjelo, pa je i pretresla tzv. štek stanove i druge prostorije koje Marko koristi na tri lokacije u Podgorici kao i u Tuzima.

- Pretresom ovih lokacija policija je pronašla municiju, dva punjača ručnih radio stanica, zaštitni prsluk, pancir, dva mobilna telefona sa visokim stepenom kripto zaštite koji se koriste za enkriptovanu komunikaciju, pasoš na ime druge osobe za koji se opravdano sumnja da je zloupotrebljivan u cilju sprovođenja kriminalnih aktivnosti, kao i novac u iznosu od oko 5.000 eura - navode iz policije.

Oni će, kako ističu, nastaviti sa sprovođenjem intenzivnih proaktivnih istražnih aktivnosti u odnosu na sve članove organizovanih kriminalnih grupa.

Da podsetimo, Marko Gojčević poznat je u kriminalnom miljeu u Crnoj Gori. On je bio osumnjičen za pokušaj ubistva Edmonda Mustafe. Hapšen je više puta, a pripadao je klanu Baranina Armina Muše Osmanagića, ubijenog septembra 2014. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading