AVA: Kolinda, rijaliti je moja teritorija

Autor:

Svet

13.11.2019

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potencijalna kandidatkinja za predsednicu Hrvatske i starleta koja se proslavila u rijaliti-programima Ava Karabatić opširno je govorila o njenoj neočekivanoj državničkoj kandidaturi, tvrdeći da to nije PR trik, ali da je cela priča započela sasvim slučajno.

RepublikaFoto: Promo
Ava Karabatić

Ona je navela da je kandidovana za predsednicu dok je boravila u Italiji, ne objašnjavajući ko ju je kandidovao.

- Zatekla sam se u jednoj situaciji koja je sada smešna. Bila sam u Peskari u žiriju izbora za mis Adrijatik. I do mene je došla informacija da sam kandidovana za predsednicu. Moja reakcija je bila: "Pustite me, ljudi, čekajte dok se vratim. Malo pomalo, kako se stvar zahuktavala, rekla sam: "Pa ajde, udri gas, nek bude tako". Uvek sam direktna i iskrena i, evo, procenat je porastao - kazala je Karabatićeva u političkoj emisiji N1 Zagreb.

Prema najnovijim istraživanjima javnog mnjenja, ona ima podršku 0,5 odsto birača, što je još daleko od bilo kakvog ulaska u drugi krug, ali tvrdi da se ne boji za rejting.

- Ja se apsolutno ne bojim jer imam ono nešto što drugi kandidati nemaju, a to je hrabrost, odvažnost, srčanost i direktnost. Mogu da osvojim ljude jer sam spontana, šarmantna i najlepša. Naravno da je lepota bitna. Imamo lepu predsednicu, ali ova koja sedi ovde je lepša - navela je starleta.

Po njenom mišljenju, nije moguće da ne skupi dovoljno potpisa za zvaničnu predsedničku kandidaturu.

- Mislim da ću skupiti potpise i da ću skupiti više od 10.000 potpisa, da će to biti 13.000 potpisa - poručila je Karabatićeva, čiji predizborni slogan "Svi će biti zadovoljeni" može svakako da se shvati.

 

 

Ona je upitana i kako gleda na slogane koje je aktuelna predsednica Kolinda Grabar Kitarović odabrala za kampanju "Predsednica. Jer Hrvatska zna" i "Zato što verujem u Hrvatsku".

- Čini mi se okej, ali ona ulazi na moju teritoriju, teritoriju šou-programa i starlete. Moj slogan je "Svi ćete biti zadovoljeni", naš narod će biti zadovoljen i zadovoljan - rekla je Karabatićeva.

Tu nije bio kraj njene priče o sadašnjoj predsednici.

- Kolinda je žena koja ulazi u moje područje, a ja ću uskoro u njeno. S obzirom na to da se za mene kaže da sam starleta, da često menjam muškarce, da ulazim u svlačionice, mislim da ćemo je pamtiti po Mundijalu 2018. godine, kada je bila u Rusiji kod naših fudbalera. Ako ona može da izvodi rijaliti-šou, ja sam, kao kraljica rijalitija, u tome bolja i mlada i da mogu mnogo više - kazala je Karabatićeva i dodala da ju je predsednica možda i kopirala ulaskom u svlačionicu hrvatske reprezentacije.

 

 

"Žena da rodi i ako je silovana, osim ako u pitanju nisu baš lego kockice"

Karabatićeva je pokušala da pojasni i neke od tačaka svog predsedničkog programa, kao što su legalizacija marihuane i prostitucija, ali i zabrana abortusa nakon šeste nedelje trudnoće, osim u slučajevima incesta i silovanja, mada je za ovo poslednje ponudila objašnjenje koje valjda samo ona razume. 

- Neki će mi zameriti, ali po meni bi žena trebalo da rodi i ako je silovanje u pitanju, osim ako u pitanju nisu baš lego kockice. Dete je blagoslov. Ja sam odlučila da je to do šeste nedelje. 

Kaže da bi dozvolila LGBT parovima da usvajaju decu, a smanjila bi prihode Crkvi. "Ja verujem samo u kosmos, samo u svemir, tako da smatram da Crkva previše igra ulogu i trebalo bi da se odvoji od politike", smatra starleta koja je i za uvođenje seksualnog obrazovanja od petog razreda osnovne škole.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading