KADA NOLE IGRA, I AUSTRALIJA JE SRPSKA ZEMLJA: Pogledajte KAKO je svetski broj 1 slavio sa svojim obožavateljima posle pobede na ATP kupu!

Autor:

Sport

02.02.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počeo je reprezentativni ATP Kup, vladajući šampion trijumfovao je na samom startu, a tek kada vidite kako je slavio...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Selektor Troicki slavi sa Novakom Đokovićem

"Orlovi" su bez poteškoća savladali "našeg" Miloša Raonića i selekciju Kanade, ali je reakcija koju je Novak Đoković dobio nakon pobede bila kao da se vratio u Srbiju sa osvojenim Gren slemom.

Naš Nole bio je apsolutni heroj na "duploj dužnosti", pošto je najpre u dublu sa Filipom Krajinovićem, a onda i u singlu, uhvatio leteći start u jurišu na odbranu titule.

Sve je to pratila malobrojna srpska publika u Melburnu, ali se to po Đokovićevoj proslavi ne bi primetilo. 

Visoko su se vijorile srpske zastave, "volimo te, Nole" prožimalo se vazduhom, pa je na kraju Novak i progovorio na srpskom!

- Hvala vam na podršci, hvala što ste došli - kratko je rekao Novak na srpskom, pa se brzo prebacio na engleski ne želeći da predugo govori na jeziku koji većina u Australiji ne razume.

- Hvala srpskoj publici, ali i ostatku sveta, Australijancima koji su došli. Očigledno, ovih dana više ne viđamo publiku na tribinama i sjajno je videti ih, zahvalan sam što ste ovde na tribinama - poručio je potom na engleskom.

Srbija je savladala Kanadu 2:1, a ukoliko trijumfuje i protiv Nemačke, obezbediće plasman u polufinale ATP kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading