VELIKA PODRŠKA: I Deki je uz Noleta!

Autor:

Sport

26.01.2019

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković će imati veliku podršku u finalu Australijan opena! Kada bude igrao protiv Nadala, za Noleta će navijati Dejan Stanković.

RepublikaFoto: Starsport

- Čestitam Noletu plasman u sedmo finale Australijan opena. U nedelju stižem u Melburn i sa tribina ću za njega zdušno navijati i pružiti mu podršku u nameri da osvoji rekordnu sedmu titulu. Imao sam veliku sreću da je kamp Deki5 organizovan u vreme Australijan opena i da sam uživo mogao da gledam takvog šampiona i to na terenu gde je ispisao istoriju svetskog tenisa. Zaista mi je mnogo drago što je u finalu, on je istinski teniski as, jedan od najboljih sportista svih vremena i ima svu moju podršku - rekao je Stanković.

On je nastavio da je oduševljen Đokovićem.

- Moram da kažem da ovo što Novak radi je zaista neverovatno i ja mu se iskreno divim. Kada je prvi put dolazio do titule najboljeg tenisera sveta to je bio nekako logičan sled događaja i prirodan put u razvoju takvog talenta. Međutim, ovo što je on uspeo da uradi posle povrede i što se na ovakav način vratio na teniski tron i još jednom potvrdio vrhunsku klasu, e to mogu samo vrhunske atlete i veliki ljudi. Želim mu svu sreću u finalu sa Nadalom - zaključio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading