(FOTO) ZBOG NJE JE VANESA TRAŽILA RAZVOD OD KOBIJA: Evo zašto prelepu suprugu fudbalera zovu nimfomanka!

Autor:

Sport

09.07.2020

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa italijanka Melisa Sata je rođena u Bostonu. Pet godina bila je u vezi s Vierijem, a zbog nje je Vanesa Brajant tražila razvod od Kobija. Četiri godine je u braku sa Boatengom, imaju 6-godišnjeg sina.

RepublikaFoto: instagram.com/melissasatta
Melisa i Kevin

Melisa Sata (34) je Amerikanka italijanskog porekla. Poznata je i kao TV prezenterka i devojka/supruga/ljubavnica najpoznatijih sportista sveta. Zadnje četiri godine je u burnom braku sa fudbalerom Kevinom Princom Boatengom.

Od 2006.-2011. bila je u vezi sa Kristijanom Vijerijem. Ta priča se završila kada ga je uhvatila u prevari sa italijanskom glumicom Sarom Tomasi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#trainingwithmelissa & @princeboateng ?✨ #coupleworkout

A post shared by Melissa Satta (@melissasatta) on Apr 9, 2020 at 2:49pm PDT

Na leto 2011. godine verila se za biznismena Đanluku Vakija, a u oktobru su svi svetski mediji brujali o njenoj aferi sa Kobijem Brajantom. Zbog nje je Vanesa zatražila razvod od Kobija.

Sa Boatengom je zajedno od novembra 2011. koja je za Melisu očigledno bila jako zaposlena godina. Venčali su se 2016., a dve godine ranije dobili su sina Medoksa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dreaming of my Sardinia ? #sardinia

A post shared by Melissa Satta (@melissasatta) on May 24, 2020 at 1:23pm PDT

 - Vodim ljubav 8-10 puta nedeljno, ali valjda zato nisam nimfomanka. S druge strane to verovatno jeste razlog zbog koga Kevin stalno ima problema sa nekim istegnućima - izjavila je Sata.

Početkom prošle godine u domu Boateng-Sata grmelo je od svađe, teških reči i obostranih optužbi za neveru. Krajem godine bračni je par nekako premostio razlike pa su sada opet zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading