(FOTO) "Ludi obožavalac" iskeširao 85.000 kako bi odveo Bušar na večeru

Autor:

Sport

16.05.2020

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanadska teniserka Eženi Bušar nedavno je sebe stavila na aukciju koja je za kratko vreme izazvala ogromno interesovanje među ljubiteljima tenisa i njenim pratiocima.

RepublikaFoto: instagram.com/ geniebouchard
Eženi Bušar

Ona je, u humanitarne svrhe, organizovala "čelendž" da za najveću ponuđenu sumu novca nagradi najizdašnijeg učesnika večerom i prisustvom u njenom boksu za vreme njenog meča.

Aukcija je zatvorena 15. maja, a konačna ponuda je neverovatnih 85.000 dolara - toliko je nepoznati obožavalac "lika i dela" seksi Kanađanke, ponudio za viđanje sa popularnom teniserkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

april 16, 2019

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Apr 16, 2020 at 12:16pm PDT

- Ovo je ludo, vi ste neverovatni! - napisala je Eženi u svom postu na instagramu preko potvrde o konačnoj ponudi za večeru sa njom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Inače, početna ponuda iznosila je 2.500 dolara, za samo nekoliko sati se popela na nekoliko hiljada, da bi u finišu aukcije stigla ona najveća i konačna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

we’re allowed to post throwbacks any day and for no reason at all now sorry i don’t make the rules

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Mar 22, 2020 at 1:03pm PDT

Kanađanka je ovu akciju sprovela u saradnji sa jednom humanitarnom organizacijom, sav novac biće prosleđen najugroženijim licima, što je i bio cilj, dok će srećni dobitnik večere takođe dobiti priliku da provede vreme sa teniserkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading