Sve žene joj zavide zbog ovoga! Biljana zamalo pala u nesvest zbog Jankovog iznenađenja!

Autor: story.rs

Sport

12.12.2018

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski teniser Janko Tipsarević i njegova zanosna supruga Biljana Tipsarević su na Maldivima odlučili da obnove bračne zavete.

Janko je na odmoru na Maldivima priredio nezaboravno iznenađenje svojoj dragoj. Iako su već osam godina u skladnom braku, Janko je poželeo da obnove bračne zavete, pa je priredio malu ceremoniju "venčanja".

Romantična ceremonija održana je na predivnoj peščanoj plaži, a pored zaljubljenog para na njoj su prisustvovali i Biljanina sestra Jovana i njen suprug.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#loveisintheair

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on Nov 22, 2018 at 6:12am PST

 

- Oduvek sam želeo da je obradujem i učinim nešto što ne očekuje. Ništa nisam organizovao unapred, već sam odluku doneo u trenutku- otkrio je Janko za "Story".

Svoje utiske prenela je i poznata modna kreatorka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturday night fever ???

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on Jan 14, 2018 at 4:19am PST

 

- Lepota je bila u opuštenosti. Venčanja na Maldivima podrazumevaju da se supružnici prisećaju nezaboravnih trenutaka i jedno drugom izgovaraju zavete. Nisam ni sanjala da ćemo se ponovo venčati. Janko me je potpuno iznenadio ovim romantičnim gestom i izlivom emocija- rekla je Biljana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading