(VIDEO) MOĆNI TRIO BAKSA SRUŠIO BRUKLIN: Igraće se sedmi meč - Midlton i Janis kao Kobi i O'Nil!

Autor:

Sport

18.06.2021

05:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milvoki Baksi su iskoristili prednost domaćeg terena i izjednačili na 3:3 sa Bruklin Netsima, pošto su bii bolji u šestom meču polufinala Istoka sa 104:89.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Janisa i Durenta

Fenomenalni Kris Midlton je odigrao partiju karijere, Janis Adetokumbo je ponovo bio ključni igrač tima, a pridružio se i  Holidej, pa su zajedno ubacili 89 od ukupno 104 poena Milvokija.

Midlton je sa 38 poena odigrao najefikasniji meč u plej-of karijeri, Janis je uz 30 poena dodao i čak 17 skokova, dok je Holidej ubacio 21 poena uz osam skokova i pet asistencija. 

Midlton i Adetokumbo su postali prvi tandem u NBA plej-ofu koji je u jednoj utakmici imao po 30 poena i 10 skokova još od Šakila O Nila i Kobija Brajanta. Na drugoj strani je Kevin Durent imao 30 poena i 11 skokova, ali i 15/30 iz igre dok je očigledno roviti Harden završio meč sa skromnih 16 poena i samo devet pokušaja iz igre.

Odlično je Milvoki otvorio meč, i održavao visoku predost do trećeg kvartala.

Durent je sa 13 vezanih poena u trećoj četvrtini održavao Bruklin u životu i pomogao mu da priđe na samo pet poena zaostatka, ali razigrani Midlton je nastavio da rešeta i vratio Bakse, sličan scenario je viđen i u poslednjoj četvrtini, Bruklinu nije bilo spasa.

Sedmi i odlučujući meč se igra za dva dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading