RAFALNA PALJBA BOGDANOVIĆA: Bogdan odigrao PARTIJU SEZONE, Jokić nosio Denver ka VELIKOJ pobedi u Los Anđelesu!

Autor:

Sport

02.04.2021

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo veče na parketima širom SAD.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bek Atlante Bogdan Bogdanović

Košarkaši Atlante, Denvera i Majamija zabeležili su pobede u noći između četvrtka i petka u NBA, a partiju sezone odigrao je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

Bogi je u trijumfu Atlante nakon dva produžetka protiv San Antonija (134:129) upisao čak 28 poena, uz po pet skokova i asistencija, što mu je najbolji učinak u tekućoj sezoni. Isti broj koševa zabeležili su Kapela i Jang, uz dabl-dabl. Švajcarac je uhvatio čak 17 skokova, dok je Jang u 12 navrata asistirao saigračima, a najefikasniji kod Sparsa bio je Damar Derozan sa 36 poena.

Denver je pobedio Kliperse u Los Anđelesu rezultatom 101:94, a solidnu partiju pružio je centar Nikola Jokić. Srbin je postigao 14 koševa, uz po sedam uhvaćenih lopti i proigravanja, a istakao se odlični Marej sa 23. U poraženom sastavu strelce je predvodio Lenard sa 24 koša, uz 12 skokova.

Majami je uspeo da nadigra Golden Stejt sa 116:109, a Nemanja Bjelica je u pobedi Hita dao osam koševa, a imao je i dve uhvaćene lopte. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading