ROB PELINKA JE KOŠARKAŠKI GENIJE: Generalni menadžer Lejkersa TREJDOM GARANTUJE JOŠ JEDNU TITULU!

Autor:

Sport

20.03.2021

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Los Anđeles Lejkersi možda su i jači nego što su bili prošle sezone kada su osvojili titulu, ali njihov generalni menadžer uvek ima želju da poboljša tim, ali je bomba koju je spremio Rob Pelinka zaista eksplozivna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms i Entoni Dejvis mogli bi da dobiju pojačanje u vidu dvostrukog Ol-stara!

Kako prenosi nekoliko novinara koji prate Lejkerse, šampioni su na pragu dovođenja Viktora Oladipa!

Možda i najbolji igrač na tržištu pred kraj trejd roka 25. marta, ovaj dvostruki Ol-star gotovo će sigurno napustiti Roketse do tad, ali je pomama za njegovim uslugama nerealna, pa se u prethodnom periodu dovodio u vezu sa gotovo svakim timom u ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oladipo u duelu sa Hardenom

Neki mogu da ponude novac, neki priliku da igra sa najboljim košarkašima današnjice, ali retko ko može da ponudi toliko velike šanse za osvajanje prstena kao oni koji su ga osvojili prošle sezone, pa bi Lejkersi, u slučaju da su spremni da plate pravu cenu, mogli da dobio pojačanje baš tamo gde ih "najviše žulja".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Generalni menadžer Rob Pelinka dokazao bi da je pravi košarkaški genije ovim trejdom

Van Kentavijusa Kaldvel-Poupa i Vesa Metjusa, Aleksa Karuza i Tejlena Hortona-Takera, Lejkersi nemaju rešenja na krilima.

Niko od ovih imena nije bolji od Oladipa, pa je, kako prenosi NBA novinar Džejson Rid, Los Anđeles spremio paket koj bi se sastojao od pikova, KCP-a i nekog od veterana, ali su na tu ponudu Roketsi odgovorili sa bolnim zahtevom.

Ako nešto fali Lejkersima, to su mladi igrači za post-Lebron eru, a Horton-Taker, posebno posle sjajne igre od početka ove sezone, jedan je od retkih koga imaju.

Nažalost, ako žele da se pojačaju igračem Oladipovog kalibra, moraće i njega da pošalju u Hjuston.

- Horton-Taker će dobiti pozamašnu ponudu na leto, kada postane ograničeni slobodni agent, što će ga gotovo sigurno učiniti preskupim za Lejkerse. Ako žele da maksimalno iskoriste Lebronove preostale godine, Oladipo ima više smisla - smatra Rid.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Dipo" protiv Krisa Pola

Iako i "Dipu" na leto ističe ugovor, mnogo je lakše ubediti se da platiš dvostrukog Ol-stara, posebno ako Viktor nastavi da se oporavlja od stravične povrede koju je pretrpeo pre skoro već dve godine, nego još uvek nedokazanog klinca.

Oladipo ove sezone u proseku beleži 20,8 poena, 5,1 skok, 4,7 asistencija i 1,4 ukradenu loptu po utakmici, tako da je jasno koliko bi pomogao Lejkersima na krilu.

Ukoliko šampion zaista povuče ovaj potez do 25. marta, teško ostatku NBA!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading