Jokić DOČEKAO NOVOG SAIGRAČA: Pogledajte KAKO je izgledao dolazak Kampaca u Denver!

Autor:

Sport

01.12.2020

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić sada je i zvanično dobio ogromno pojačanje pred sledeću sezonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić konačno je dočekao sjajno pojačanje u Denveru!

Fakundo Kampaco stigao je u Kolorado, pa je konačno stavio paraf na višegodišnji ugovor sa Nagetsima.

Argentinac se, logično, požalio da mu je hladno, ali je uzbuđen zbog novog izazova u karijeri.

- Malo smo se smrzli, ali ne mogu da vam opišem koliko sam srećan što sam ovde. Jedva čekam da počnemo sa radom, a navijačima Denvera obećavam da ću dati sve od sebe. Hvala na ovoj prilici - napisao je "Faku" na Tviteru uz sliku sebe sa porodicom u Americi.

Izvršni direktor Nagetsa Tim Koneli o Kampacu je napisao sledeće:

- Potpisali smo višegodišnji ugovor sa Fakundom Kampacom. On je visok 180 cm, ima 87 kila, a poslednje je nastupao za Real Madrid u ACB ligi, gde je beležio 10,2 poena, 5,3 asistencije i 2,8 skokova po meču, šutirajući 41% iz igre. Ovaj 29-godišnjak dvostruki je šampion u Evroligi, trostruki osvajač španskog prvenstva, kao i osvajač MVP finala ACB lige. Za Argentinu je odigrao 63 utakmice, uključujući srebrnu medalju koju je osvojio na Mundijalu 2019. godine. Želimo da mu poželimo dobrodošlicu u naš klub, pa se nadamo da će i sa Nagetsima biti podjednako uspešan kao i u ostatku karijere - napisao je Koneli.

 

Sjajan potez Denvera, a navijači Srbije sigurno se potajno nadaju da će "Jokara" otkriti sve tajne argentinskog majstora, pa da nam se sledeći put protiv Argentine ne ponovi debakl iz Kine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading