DA LI ĆE MU "GROBARI" SADA OPROSTITI? Lučić OTKRIO - u Bajernu još jedan VELIKI PARTIZANOVAC!

Autor:

Sport

23.10.2020

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš otvorio dušu.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Lučić zakucava u dresu Partizana

Košarkaši minhenskog Bajerna fenomenalno su započeli Evroligu sa skorom 3-1, a krilni igrač Bavaraca Vladimir Lučić smatra da je ključ uspeha u italijanskom stručnjaku Andrei Trinkijeriju.

Srbin otkriva da se Trinkijeri i dalje smatra "grobarom" i da to često ističe u svlačionici, te da je zbog toga izgradio sjajan odnos sa njim.

- Andrea ima sličnu filosofiju kao i ostali treneri, a ona glasi – na treningu zasluži minute. Kada se uloge raspodele, onda je tvoje braniš mesto na svakoj narednoj utakmici. Prosto je, ako si dobar tu si, na parketu. Ako igraš loše onda ideš na klupu. Gotovo da svi treneri razmišljaju na takav način - kaže za "Sport klub" Lučić o saradnji sa trenerom.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri

- Zahtevan je prilično. Uvek je tu dosta detalja, informacija... On ima sve što treba da ima trener, koji je među najboljima u Evropi. Njegovi dosadašnji rezultati su to i pokazali. Ne samo sada kod nas nego i pre. Recimo, za one igre i rezultate Partizana u prošloj sezoni njemu idu velike zasluge. Možda i najveće.

Obojicu ih povezuje Partizan, a Lučić kaže da Trinkijeri sa ponosom ističe svoju navijačku pripadnost crno-blima i u Minhenu.

- Andrea se i u Bajernu deklariše kao Grobar! Imamo dosta Balkanaca u timu i kada dođe do nekih peckanja na tu temu, on je na našoj strani. Prokomentarišemo nekada rezultate Partizana, ali ništa više od toga - zaključio je Lučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading