Životna drama žene kojoj se divila cela Jugoslavija: Nećete vi mene živu oplakivati

Autor:

Sport

21.02.2020

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raziji Mujanović (52), najboljoj evropskoj košarkašici svih vremena, otkriven je karcinom dojke. Srećom, jedna je od retkih košarkašica koja je primljena u Kuću slavnih, a da je dobila tu bitku. Sada je ispričala šta se dogodilo.

RepublikaFoto: youtube.com/Printscsreen/N1
Razija Mujanović

- Mislim da je to nešto najteže, kada mi je saopštena dijagnoza. Ne znate gde se nalazite kada vam to kažu - rekla je Mujanović. 

Na sreću, Mujanović je dobila i najvažniju utakmicu u životu.

- Za dijagnozu je znala moja porodica, osim mojih roditelja. Oni su umrli, a nikad nisu saznali za to. Jednostavno sam htela da ih poštedim tog stresa jer su već bili dovoljno stari i bolesni. Moja braća, moje sestre i njihove porodice su znali za to i bili su mi velika podrška - prenosi Mujanović.

Porodica je plakala kada je saznala za dijagnozu, ali Mujanović ih je tešila.

- Ja im kažem: Pa ja sam živa, nećete vi mene oplakivati živu. Ja ću živeti i dalje, ja neću umreti, budite sigurni, ja ću se izboriti - rekla je. 

- Nisam želela da znaju drugi jer ima zlobnih ljudi koji će prokomentarisati nešto ružno ili me oplakivati. Želela sam sve to da savladam i jednog dana da kažem da sam pobedila i taj rak. Toliko sam pobeda imala, evo i ovu sam dobila- izjavila je Mujanović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading