Italijani bez najboljeg na Zvezdu!

Autor:

Sport

02.12.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni košarkaš Olimpije iz Milana povredio je desno stopalo u meču prvenstva Italije protiv Ređo Emilije i propustiće duel 12. kola Evrolige sa Crvenom zvezdom u četvrtak u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota u razgovoru sa Gistom i Dženkinsom

- Pri kraju utakmice, kada sam se vratio u igru, krenuo sam i samo sam odjednom osetio i čuo “kvrc“. Kao da je nešto puklo, izašao sam... Otišao sam na magnetnu rezonancu, hvala Bogu nema nikakve frakture, ali imam problem sa ligamentom, kao i povredu kosti, pa ću morati da mirujem. Ne znam koliko tačno, ali sigurno 10-15 dana - rekao je Micov.

Tridesetčetvogorododišnji krilni košarkaš je ove sezone u Evroligi odigrao deset utakmica i prosečno je beležio 12 poena, 3.3 skoka i 2.1 asistenciju za 27 minuta provedenih na terenu.

Srpski prvak duel sa Milanezima dočekuje posle pobeda protiv Žalgirisa i Valensije, dok je ekipa Etorea Mesine upisala dva uzastopna poraza u duelima sa Efesom i Olimpijakosom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading