Ostoja se oglasio, da li će biti kazni zbog Primorske?

Autor:

Sport

14.10.2019

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana neprijatno su iznenadili svoje navijače u Sloveniji gde su poraženi od Primorske.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Na startu neugodan poraz

Predsednik "crno-belih" Ostoja Mijailović istakao je u izjavi za Kurir da je nezadovoljan partijom ekipe, ali da je očekivao pad forme u nekom trenutku.

- Kao da nikada nisu igrali košarku. Rekao sam posle pobede u Veneciji da će biti padova. Nakon tolikog niza pobeda, desi se takvo veče. Nije Primorska bila prejaka u odnosu na nas, ali momci nisu imali veče. Tako nešto se dešava i najvećim timovima na svetu. Kao što sam rekao, kao da nikad u životu nisu igrali košarku. Dešava se, nažalost, ali nije to svojstveno Partizanu, ni kvalitetu košarkaša ni stručnom štabu. Nije ovo finale ABA lige, već jedan meč - kazao je Mijailović.

O eventualnim kaznama prvi čovek Partizana nije želeo još da govori.

- Sačekaćemo da se vrate s puta. Videćemo kako će proći u Evrokupu, čeka nas važan meč, a potom i teško gostovanje Mornaru. Nije alibi, ali od deset mečeva mi osam igramo na strani - rekao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading