Žena na klupi Kingsa!

Autor:

Sport

21.07.2019

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento Kingsi angažovali su Lindzi Harding na mesto asistenta u stručnom štabu novog trenera Luka Voltona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dobili pojačanje na klupi

- Lindzi je 'rajzing star' i veoma sam uzbuđen što nam se pridružila. Njen košarkaški IQ i ono što je pokazivala na parketu daće značajan doprinos našem timu i izgradnji pobedničke kulture u godinama koje dolaze - kazao je Volton, koji je ovog leta preuzeo Kingse.

Dolaskom Harding u stručni štab tima u kojem igraju Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović, broj žena u NBA ligi je povećan na pet. Pored nje, u najjačoj ligi sveta rade i Kara Loson (Boston Seltiksi), Beki Hemon (San Antonio Spars), Dženi Buček (Dalas Meveriks) i Lindzi Gotlib (Klivlend Kavalirs).

Amerikanki (35) će to biti debitantski posao u treneskoj profesiji, pošto je prethodno radila samo kao skaut u Filadelfija 76ersima.

Tokom igračke karijere, bila je član velikog broja WNBA timova, a u Evropi je nastupala za Mersin, Galatasaraj, Edirne i Bešiktaš, gde se 2017. penzionisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading