CRNO-BELI UKROTILI "PANTERE": Partizan brani trofej u finalu!

Autor:

Sport

16.02.2019

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su ekipu FMP-a sa 83:71 (21:16, 18:20, 24:21, 20:14) u polufinalu Kupa Radivoja Koraća i tako se domogli finala (nedelja, 17 časova) gde će braniti trofej osvojen prošle sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Markus Pejdž

Odličnom igrom gotovo tokom čitavog meča Beograđani su vrlo lako došli do nove pobede nad rivalom iz ABA lige.

Ruku na srce, dobar otpor je pružio tim Vlade Jovanovića. Držali su se "panteri" više od 20 minuta, u jednom momentu ozbiljno pripretili u vratili meč u egal, ali je četa Andree Trinkijerija odlično odgovarala na svaki nalet tima iz Železnika.

Nakon 20 minuta bilo je "plus tri" za crno-bele, ali je nastavak doneo malo bolju igru FMP-a koji je uspeo u jednom periodu treće četvrtine da izjednači. Međutim, to je bilo sve od njih. Jednostavno, Stefan Pot nije mogao sam da povuče ekipu i Partizan je sigurnom igrom priveo meč kraju i ponovo se plasirao u finale gde će čekati boljeg iz duela Crvena zvezda - Mega Bemaks (21 čas).

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Džok Lendejl je sa 18 poena i osam skokova bio najefikasniji u Partizanu, Vanja Marinković se zaustavio na 17, a Renfro na 13 poena. U FMP-u na kraju najefikasniji Pot sa 15 poena, Jeremić je upisao 13 poena, a Rit 12.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading