OKRENI DUPLO "B" ZA POBEDU: Bogdan i Bjelica slomili Atlantu!

Autor:

Sport

31.01.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento Kingsi su proradili. Posle vezanih poraza tim Dejva Jegera sada je nanizao dve pobede u tri utakmice i tako se sa 26 pobeda nalazi na 10. mestu na tabeli Zapadne konferencije. Kingsi su noćas igrali protiv Atlante kod kuće i došli su do pobede od 135:113.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica

Bogdan Bogdanović je sa 29 minuta na parketu imao učinak od 16 poena, četiri skoka i sedam asistencija. Šutirao je iz igre 5/14. Da je bolje pogađao trojke mogao je to da bude i dosta ubedljiviji skor. Za tri je gađao 3/10.

Bogdan nije bio starter, ali jeste Nemanja Bjelica. On je na parketu proveo 20 minuta. Postigao je 12 poena, imao osam skokova, dve asistencije i jednu ukradenu loptu. Beli je odigrao raznovrsan duel pa je bio i blizu dabl-dabla. Šutirao je iz igre 5/11, a za tri poena nije bilo loš - 2/4.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica

Najefikasniji kod Kingsa bio je Heri Džils sa 20 poena, uz sedam skokova, Badi Hild je dodao 18, a jedan poen manje imao je Marvin Begli. Imao je i 12 skokova.

Tre Jang je za Atlantu dao 23 poena i imao osam asistencija. Pratio ga je Džon Kolins 14 poena i sedam skokova, a Toren Prins, Kevin Uerter i Džeremi Len su ubacili po 11 poena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading