RUS: ZADAVIO BIH ŠAĆIRIJA I DŽAKU ZBOG ŠIPTARSKOG DVOGLAVOG ORLA!

Autor:

Sport

16.11.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi i Rusi braća zauvek! Košarkaši Partizana možda jesu poraženi od Zenita sa 75:71 u Evrokupu, ali su dva čvrsto vezana naroda još jednom pobedila i pokazala međusobnu ljubav. Halom u Sankt Peterburgu sve vreme meča grmelo je "Srbija-Rusija" i "Kosovo-Srbija" iz oba navijačka tabora, sinhronizovano.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Granit Džaka

Jedan od bratski nastrojenih Rusa je i Lev (65) iz grada na Nevi jer ne propušta utakmice u kojima igraju Srbi u Rusiji. U razgovoru za Srpski telegraf ističe da je bio i u Kalinjingradu da bodri "orlove" protiv Švajcarske na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

KIPTEO OD BESA

Dok je napuštao stadion, kipteo je od besa. Međutim, nije ga toliko izludeo poraz od 2:1 koliko Švajcarci albanskog porekla Džerdan Šaćiri i Granit Džaka, koji su golove proslavili provokacijom praveći šakama albanskog dvoglavog orla.

- Bio sam na stadionu, poludeo sam kad sam video šta su uradili. Sramno šiptarsko ponašanje, hteli su da ponize bratsku Srbiju. Eh, da su mi pali šaka, zadavio bih ih obojicu. Za mene ste vi oduvek braća, sve bih uradio kako bih vas odbranio - priča nam Lev dok rukama pokazuje kako bi davio Šaćirija i Džaku.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Džerdan Šaćiri

SAOSEĆANJE I TOPLINA

Zajedno sa Levom, ispod natpisa "Dobro došli, braćo Srbi", navijala je i njegova sugrađanka Lena (26). Čim su ugledali našeg novinara, pokazali su tri prsta, dok je Lena raširila šal Srbije, i to uz spojene zastave Srbije i Rusije.

- Lično sam zašila srpsku i rusku zastavu da pokažem da su naši narodi nerazdvojni. I šal sam kupila kad sam bila u Beogradu na predolimpijskom košarkaškom turniru uoči Rija. Mnogo volim Srbiju! Iz Beograda nosim prelepe uspomene, osećala sam toplinu na svakom koraku. Svako ko je čuo da sam iz Sankt Peterburga je prilazio da me zagrli i izljubi. Zbog te bratske topline saosećamo sa Srbima, koji pate zbog toga što hoće da im otmu Kosovo i Metohiju. Mnogo to podseća na naše probleme sa Krimom - rekla nam je Lena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading