Iliev: Terzić priča kroz Mitra Mrkelu!

Autor:

Sport

24.09.2018

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela je izjavio za Vladimira Stojkovića da je psihijatrijski slučaj i da treba da se leči, što je bila reakcija na reči čuvara mreže domaćih da ga je sramota što je Srbin i da će promeniti državljanstvo. Mrkelin kolega po funkciji u Partizanu Ivica Iliev smatra da se iza svega krije prvi čovek Zvezde.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Iliev potkačio Terzića!

Ne stišava se bura oko najveće utakmice srpskog fudbala. Umesto da se priča o kvalitetu meča, u prvi plan su stavljene izjave apropo gola kojim je Ričmond Boaći savladao golmana Partizana i doneo izjednačenje Crvenoj zvezdi (1:1). 

RepublikaFoto: youtube.com/Danas Conference Center

- Bilo mi je jako žao i teško kada sam pročitao tu Mrkelinu izjavu. To je čovek koga veoma poštujem, neko ko je bio fantastičan igrač i koji je sjajan funkcioner. Mita ima 30 godina uspeha u fudbalu, ali nedopustivo je da onakvim rečnikom omalovažava igrače rivala jer i sam je nekada bio fudbaler. Ipak, ne verujem da su to Mrkeline reči, verovatno je samo izvršilac onoga što je "glavni režiser" zamislio. Mislim, naravno, na Zvezdana Terzića - istakao je Iliev za Telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading