Obrt u Partizanu: ĐORĐE JOVANOVIĆ NE IDE U BRIŽ!

Autor:

Sport

22.06.2018

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih sedmica se pisalo da će mladi špic Partizana Đorđe Jovanović pojačati belgijskog prvaka Briž za 700.000 evra, brojni navijači su bili vrlo ljuti zbog ovoga, ali se na kraju ispostavilo da Jovanović neće otići iz Humske ovog leta.

RepublikaFoto: instagram.com/jovanoviicdjordje
Jovanović ostaje u Partizanu

On je zaista u jednom momentu napustio trening kampa prvog tima, ali se vratio i sada je uvršten na spisak igrača koji će putovati na drugi deo priprema u Sloveniju.

Još uvek nije jasno šta se tačno dogodilo u dogovoru sa belgijskim velikanom i zašto Jovanović nije promenio sredinu. Crno-beli su prihvatili ponudu iz Belgije, Jovanović je želeo veću minutažu, koju nije dobijao prethodne sezone, ali do realizacije nije došlo i po svemu sudeći posao je pao u vodu.

U prethodnih nekoliko dana o Jovanovićevom transferu se uglavnom pisalo u belgijskim i srpskim medijima, ali na oficijelnoj internet prezentaciji o napadaču nije bilo ni reči. To je unosilo malu zabunu, jer se nekoliko vesti odnosilo upravo na aktivnost Briža u prelaznom roku, predstavljanje pojačanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading