Ronaldo: Remi sa Španijom je pošten rezultat

Autor:

Sport

15.06.2018

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalske reprezentacije Portugala Kristijano Ronaldo ocenio je da je remi najpošteniji rezultat u utakmici sa Španijom u meču prvog kola grupe B na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo pozdravlja portugalske navijače

Utakmica u Sočiju je završena bez pobednika, 3:3, a Ronaldo je na ovoj utakmici postigao tri gola.

- Ova utakmica je plod višegodišnjeg rada. Ljudi su uvek verovali u mene i moj rad za moju zemlju. Vodili smo u dva navrata, pokušali smo da pobedimo. Remi je najpravedniji rezultat prema šansama, ali Španija je kontrolisala loptu - rekao je Ronaldo i dodao:

- Ekipa se žrtvovala do samog kraja. Igrali smo protiv jednog od favorita turnira.

Ronaldo je postigao 51. het-trik u karijeri, a najstariji je igrač koji je postigao tri gola u jednoj utakmici na Mundijalima.

- Srećan sam, to je još jedan het-trik u karijeri, ali najvažnije je istaći učinak ekipe. Sada moramo da razmišljamo o narednoj utakmici, biće teško, ali naš cilj je pobeda i da prođemo grupnu fazu. Nismo favoriti na turniru, ali daćemo sve od sebe. Ekipi ide veoma dobro i ostvarićemo dobar rezultat - istakao je Ronaldo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading