Mažić otkrio zanimljivosti iz karijere: BUSKETS ME PITAO DA LI JE POČEO RAT U SRBIJI!

Autor:

Sport

18.05.2018

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji fudbalski sudija imao je nekoliko vrlo zanimljivih anegdota za "Mondo" iz dosadašnjeg toka njegove karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mažić na prethodnom Evropskom prvenstvu

Mažić se sprema za finale Lige šampiona, ali i Mundijal u Rusiji, ali se u razgovoru za "Mondo" osvrnuo na neke zanimljive detalje iz njegove karijere.

- Ta (derbi) utakmica je za mene uvek bila nešto posebno. Nikakve izjave iz tabora Večitih rivala ne mogu da mi pokvare užitak. Srećom, isključio sam se i ne pratim šta se piše. Posle jedne utakmice na kojoj je gorela tribina na stadionu Crvene zvezde, sudio sam Barseloni u Ligi šampiona. Buskec mi je prišao u tunelu i pitao me da li je to u Srbiji počeo rat. Odgovorio sam mu da je to kod nas normalno. Šta drugo da mu kažem? Mene pritisak dodatno motiviše i zato mi je svejedno da li klubovi izdaju saopštenja i da li u njima pominju moje ime - rekao je Mažić. 

Mažić putuje u Rusiju zajedno sa svojim timom pomoćnika, a naš sudija je izjavio da bi voleo da Srbija dogura što dalje, iako bi to značilo da bi ga FIFA automatski skinula sa spiska za završnicu turnira.

- Najviše bih voleo da Srbija uđe u završnicu šampionata i da nas Komisija automatski eliminiše iz konkurencije za finale. Fudbal se igra zbog igrača i zbog tih reprezentacija, a ne zbog sudija. Nama je čast i privilegija što smo se našli na spisku za Mundijal - kazao je Mažić. 

Mažić prepričava i kako je bilo suditi Zlatanu Ibrahimoviću.

- Što se tiče Zlatana, to je jedini igrač za koga zaista morate dobro da se pripremite uoči utakmice. Nije problem ako nekom svojom odlukom naljutite publiku, problem je ako Ibrahimovića okrenete protiv sebe. E, to onda nije nikako dobro - ističe Milorad Mažić za "Mondo".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading