OTKUD SAD OVO? Pitali su Maldinija o Zvezdi, legenda Milana pravo u CENTAR!

Autor:

Sport

01.03.2021

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se proslavljeni Italijan i ocenio dosadašnje partije velikana sa "San Sira".

RepublikaFoto: Tanjug/AP/Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde uz ilustraciju Paola Maldinija

Legenda Milana Paolo Maldini rekao je da je napredak "rosonera" u odnosu na minulu sezonu, kao i da ne vidi problem u tome što je sedmostruki prvak Evrope "jedva" prošao Crvenu zvezdu.

On je upitan da prokomentariše tok sezone Milana, u svetlu tesnog dvomeča sa aktuelnim srpskim šampionom, koji je tesno eliminisan zbog gola više datog u gostima (3:3).

– Ne vidim šta još možete da tražite od ekipe. Napredak u odnosu na prošlu sezonu je bio eksponencijalan. Znamo da nismo Bajern Minhen ili Mančester siti, ali smo mnogo bolji nego što smo očekivali da budemo u ovom delu sezone. Energija ekipe se promenila, ali i to je normalno posle 17 meseci neprekidnog igranja fudbala – kazao je Maldini, tehničnki direktor “rosonera”.

Posle duela sa Zvezdom na San Siru je Milan savladao u nedelju Romu (2:1) u Seriji A, pa je tako prekinuo niz od dva prvenstvena poraza. “Rosoneri” su tako ostali u trci za titulu, ali ono što brine navijače je i to što na leto klub može da ostane bez Tomorija, Čalhanoglua i Donarume.

 Imamo opciju da otkupimo Tomorija od Čelsija za 25.000.000 evra. Na nama je da procenimo da li treba da aktiviramo klauzulu ili ne. Što se tiče igrača kojima ističu ugovori, dodao bih na tu listu i Zlatana Ibrahimovića. Vodimo razgovore na nedeljnom nivou sa njima. Sve što mogu da kažem je da za sada nemamo nove vesti – rekao je Maldini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading