U ARSENALU BROJE DANE DO RASTANKA: Dve EGZOTIČNE DESTINACIJE za Mesuta Ozila!

Autor:

Sport

08.12.2020

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsenal je odavno precrtao Mesuta Ozila, on nije licenciran za sezonu u Premijer ligi, a takođe ga nema ni na spisku igrača za takmičenje u Ligi Evrope.

Mesut Ozil

Njegova karijera je u velikom padu i sve su prilike da će u januaru konačno promeniti sredinu.

Nova stanica trebalo bi da bude Turska, odnosno Fenerbahče.

Kako prenose turski mediji, to je skoro završena stvar i Ozil će prvi put u karijeri zaigrati u Turskoj, pošto je rođen u Nemačkoj.

Najbolje partije pružao je u Real Madridu kada je bio najbolji strelac španske LaLige pod palicom Žozea Murinja, a onda je samo deo toga pokazao u Londonu pod Arsenom Vengerom.

Nakon odlaska Vengera pao je u drugi plan, a sad uopšte više i ne igra, a prima ogromnu platu garantovanu ugovorom do 2021 godine..

 

Ozil nikada nije krio privrženost Turskoj, isto kao i tamošnjem predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu, pa i ne čudi želja da se oproba u ovoj zemlji.

Međutim, kruže i još neke spekulacije. Turski NTV Spor tvrdi da Ozil na stolu ima bogatu ponudu Di Si junajteda, kluba za koji je svojevremeno nastupao Vejn Runi.

Ono što je sigurno, Arsenal priželjkuju prevremeni rastanak, uštedeli bi pozamašnu sumu novca, a uz to bi još mogli i da dobiju koji milion od prodaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading