DOKLE ĆE VIŠE JUNAJTED DA PROPADA?! Solskjer i Vudvard ne znaju kako da se pojačaju, PA DOVODE NJEGA!

Autor:

Sport

29.11.2020

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted već godinama ima problema sa dovođenjem adekvatnih pojačanja, ali ih to izgleda ne potresa, pa planiraju još jedan diskutabilan transfer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Ed Vudvard, čovek koji je zadužen za transfer strategiju "crvenih đavola", odavno je trebao da bude otpušten, čak je i Ser Aleks Ferguson potencirao da bi klubu bilo bolje bez njega i sa sportskim direktorom, ali avaj, ostaje na poziciji, pa odatle sprema još jedan nebulozan transfer.

Solskjer mu je tražio centralnog defanzivca koji bi mogao da bude adekvatan partner Hariju Megvajeru, a Vudvard mu nudi - Džonija Evansa!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džoni Evans (levo)

Da Evans može da pomogne, to nije sporno. Daleko je dogurao od kada je napustio Junajted prvi put, u Lesteru igra odličan fudbal, pa čak je stigao i do dresa Engleske, ali zašto Junajted ne može da dovede nekoga boljeg?

Kada je Ser Aleksova ekipa bila na svom, i vrhuncu svetskog fudbala, igrači su se saplitali jedan preko drugog kako bi stali u red da igraju za ovaj legendarni klub.

Pod novim režimom, 31-godišnjaci sa istorijatom povreda i neretkom sklonošću ka kiksevima smatraju se pojačanjima.

 

Jeste taj deo tima slabija tačka, Lindelof i Megvajer obojica igraju u lošoj formi dok je Erik Baili još uvek povređen, ali je prosto nedopustivo da Junajted ne grize za samim "krem de la kremom" svetskog fudbala.

Davno su prošla vremena kada su bedem u odbrani formirali Ferdinand i Vidić, pa sada samo možemo da se nadamo da će Evans da se priseti dana provedenih sa svojevremnim kapitenom i reprezentativcem Srbije.

Nekada su odbranom Junajteda gospodarili Ferdinand i Vidić, a od januara to bi mogli biti Megvajer i Evans

Mančester će čekati do januara da vidi dali će Evans potpisivati novi ugovor, pa ako do toga ne dođe, planira da odvoji oko 20 miliona evra za njegovo dovođenje.

Šta reći...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading