KLETVA PRATI MORATU: Upozoravali su me na broj devet, ali nisam slušao...

Autor:

Sport

05.11.2017

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Čelsija Alvaro Morata priznao je da ga prati kletva u londondskom klubu, jer dres sa brojem 9 ne donosi sreću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Morata je u padu forme

Morata je u letnjem prelaznom roku stigao u Čelsi iz Reala za 70 miliona evra. On je za "plavce" odigrao 11 utakmica i postigao je 7 golova.

Španac je u Čelsi stigao kao zamena za Dijega Kostu. Morata je po dolasku u London tražio da nosi dres sa brojem devet. Međutim, dobio je upozorenje da taj broj ne donosi sreću, pošto su ga prethodno nosili Mateja Kežman, Kalid Bularouz, Stiv Sidvel, Franko di Santo, Fernando Tores, Radamel Falkao...

Svi ovi igrači su došli u Čelsi kao velika pojačanja, a na kraju se ispostavilo da su veliki promašaji.

- To je jedan od prvih stvari koje su mi pričali kada sam stigao u klub. Saigrači su me preklinjali da ne uzmem taj broj. Oni su tvrdili da je taj broj proklet, ali ja sam ga ipak hteo. Već sam učinio nekoliko stvari kako bih skinuo prokletstvo s tog dresa koji bi navodno trebalo da donosi nesreću. Međutim, nema šanse da otkrijem šta sam uradio, jer bi se onda kletva vratila - rekao je Morata.

Španac je u prvih osam kola Premijer lige postigao sedam golova. Međutim, Morata je u padu forme, pošto nije dao gol na poslednjih šest mečeva za londonski klub. Britanski mediji se pitaju da li se možda kletva vratila?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading